Reviews

  " Ik heb met veel plezier meerdere aquarelcursussen gevolgd bij Grietje Willemsma. Grietje kan tijdens de lessen haar passie goed                              overbrengen. Ze is heel kundig, geduldig en heeft leuke lesideëen voor beginners en gevorderden. De lessen worden gegeven op een                      leuke locatie en de sfeer is goed.Aanrader!!  "

  " Leuke cursussen, deskundige begeleiding.  "

Schilderles

 

Werkwijze

 

Privé-cursus van 10 lessen:

In verband met de RIVM-richtlijnen geef ik de komend tijd privé-cursussen van een half uur per les in combinatie met huiswerkopdrachten. Het grote voordeel hiervan is dat je helemaal zelf kunt bepalen waar jij mee bezig wilt en waar jij je verder in wilt ontwikkelen. Online-lessen via Skype zijn ook mogelijk. 

(Je kunt ook kiezen voor een uur privé-les per keer, maar dan verdubbelen de kosten.)

Groepscursus van 10 lessen:

Vooralsnog zijn groepscursussen van 2,5 uur per les i.v.m. de RIVM-richtlijnen niet mogelijk, maar zodra het weer kan ga ik die ook weer geven. De groepscursussen bestaan uit kleine groepjes (6 tot 8 cursisten), zodat ik iedereen tijdens het tekenen en schilderen zoveel mogelijk individueel kan begeleiden. 

Iedere les begint met een uitleg onder het genot van een kopje koffie of thee. Daarna gaan we lekker aan de slag. Halverwege is er gelegenheid om te pauzeren. Aan het eind van de les gaan we elkaars werk bekijken, omdat cursisten ook van elkaar veel kunnen leren. 

Ik vind het belangrijk dat de sfeer in de groep prettig en positief is.

 

Wanneer

donderdag:    19.30 - 22.00 uur

vrijdag:            12.30 - 18.00 uur

                     

Waar

De lessen vinden plaats in mijn atelier in Cultuurpand Het Paleis, Bloemsingel 204 in Groningen. Kijk bij contact voor de routebeschrijving.

 

Kosten

Een cursus van 10 lessen (zowel privé-cursus van een half uur per keer als groepsles van 2,5 uur per keer) kost € 200,00.

Koffie, thee en materialen zijn inbegrepen.

Aquarel- en/of tekencursus voor volwassenen

Inhoud

In de cursus van 10 lessen zullen we aan de slag gaan met:

  • de basistechnieken van het aquarelleren,

  • het opspannen van papier, 

  • verschillende teken- en schildermaterialen,

  • tekenen en schilderen naar de waarneming.

 

Hierbij zullen begrippen als compositie, kleurgebruik, structuur, verhoudingen en vorm en restvorm steeds aan de orde komen.

 

Cursisten met meer schilderervaring zullen uitdagender opdrachten krijgen. Ook is het mogelijk om eigen ideeën uit te werken.

 

Privéles uitgebreid

Inhoud en werkwijze

Wil je liever een langere privéles? Dat kan! Dan heb je alle tijd om je verder ontwikkelen in een bepaald aspect van aquarelleren of tekenen.  Naar aanleiding van jouw vraag bedenk ik een lesprogramma en kan ik je met meer diepgang en met exclusieve aandacht voor jou begeleiden in jouw ontwikkeling.

Wanneer

In overleg kunnen we een afspraak maken voor uitgebreide privéles.

Waar

De lessen vinden plaats in mijn atelier in Cultuurpand Het Paleis, Bloemsingel 204 in Groningen. Kijk bij contact voor de routebeschrijving.

 

Kosten

Privéles kost € 20,00 per half uur.

Koffie, thee en materialen zijn inbegrepen.

 

Workshop op maat

Workshops op maat verzorg ik voor bedrijven (bijvoorbeeld afdelingsuitjes), voor scholen en voor andere groepen die het leuk vinden om eens met z'n allen te gaan schilderen, zoals bijvoorbeeld een groep buren, een vriendengroep of familie. De groepsgrootte is 6 tot 10 personen.

 

Er is veel mogelijk, met als basis aquarelschilderen.

 

De kosten bedragen gemiddeld € 35,00 per persoon inclusief materialen en koffie of thee. De workshop duurt 2,5 uren, maar dat kan natuurlijk aangepast worden aan uw wensen.

 

Heb je een specifieke wens of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op.

G_3211

G_3211

 

Kinderfeestje

Is uw zoon of dochter bijna jarig? En houdt uw kind van schilderen? Dan is een schilderkinderfeestje net wat voor uw kind.

De groepsgrootte voor een kinderfeestje is 6 tot 10 personen.

Het feestje duurt 2,5 uren.

De kosten bedragen gemiddeld € 40,00 per kind inclusief materialen en limonade.

 

Heeft u een specifieke wens of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met mij op.